Sale!

Регал Росо

23,330 ден 17,490 ден

Регал Росо, во дезен сив даб и фронтови во бела 3Д лак фолија, дизајниран е да ги задоволи естетските и функционалите потреби во уредувањето на секој амбиент. Постои можност за додавање на LED светилки.

 
Димензии за ТВ 1200 х 900 мм (ширина х висина)

 
Ширина: 267 см
Длабочина: 41 см
Висина: 187 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Бела Лак Фолија, Бетон/Бела Лак Фолија, Златен Даб/Црна Мат Фолија

Compare

You may also like…