Регал Прато

21,000 ден

Регал ПРАТО со својот практичен распоред од отворени и затворени полици ќе допринесе за фунционално организиран дневен простор. Просторот кој е предвиден за ТВ е 120 х 90 см.

Ширина: 264 см
Длабина: 42 см
Висина: 190 см