Sale!

Регал Парма

17,750 ден 13,300 ден

Регал Парма, во комбинација на дезени бетон и бела, нуди можност за позиционирање во простории со различни димензии, благодарение на
неговите одвоените елементи.
 
Ширина: 263 см
Длабочина: 35 см
Висина: 180 см
 
Достапни дезени: Бетон/Бела, Сив Даб/Бела

Compare

You may also like…