Sale!

Регал Опус

18,600 ден 13,950 ден

Регал Опус, во дезен артисан даб и црно дрво, со неговите практични форми и складниот дизајн овозможува доволно простор за декоративни предмети како и за поставување на аудио-визуелна опрема.
 
Ширина: 229 см
Длабочина: 40 см
Висина: 185 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/Црно Дрво, Артисан Даб/Бел Даб

Compare

You may also like…