Sale!

Регал Мерида

29,150 ден 21,860 ден

Регал Мерида, во дезен на сив даб и песок лак фолија, претставува компактен модел на регал за естетско и функционални уредување на дневниот престој. Се состои од отворени и затворени полици, застаклен дел со три стаклени полици и еден еднокрилен ормар со полици. Дополнителен естетски атрибут претставува можноста за додавање на LED светилки.
 
Димензии за ТВ 1200 х 860 мм (ширина х висина)

 
Ширина: 264 см
Длабочина: 41 см
Висина: 206 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Бела Лак Фолија, Сив Даб/Песок Лак Фолија

Compare

You may also like…