Sale!

Регал Лунарес

20,240 ден 15,180 ден

Регал Лунарес, во дезен артисан даб и црна мат фолија, е составен од несимертични полици од левата и десната страна и отворени и затвортени полици во средишниот дел. Вратите се со Soft-close механизам и постои можност за додавање на LED светилки.
 
Ширина: 232 см
Длабочина: 41 см
Висина: 192 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/црна Мат Фолија

Compare

You may also like…