Регал Лорка

13,900 ден

Регал ЛОРКА со својот практичен распоред од отворени и затворени полици ќе допринесе за фунционално организиран дневен простор. Просторот кој е предвиден за ТВ е 115 х 115 см.

Ширина: 196 см
Длабина: 35 см
Висина: 172 см

SKU: N/A Category: Tag: