Sale!

Регал Ленс

20,100 ден 14,990 ден

Регал Ленс, во дезен бела лак фолија и црно дрво, на вашиот дневен простор ќе му даде модерен изглед. Кај овој модел на регал постои можност за додабање LED светилки.
 
Димензија за ТВ ~ 1200 x ~900 мм (ширина х висина)
 
Ширина: 246 см
Длабочина: 41 см
Висина: 180 см
 
Достапни дезени: Бела Лак Фолија/Црно Дрво

Compare

You may also like…