Sale!

Регал Кансас

22,810 ден 17,100 ден

Регал Кансас, во дезен сив даб и фронтови во песок лак 3Д фолија со апликација, ја нагласува употребата на комфорт во вашиот дневен простор и во целост е усогласен со современите животни навики. Има можност за поставување на LED светилки.

 
Димензии за ТВ ~ 1200 х 900 мм (ширина х висина)

 
Ширина: 249 см
Длабочина: 41 см
Висина: 216 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Песок Лак Фолија

Compare

You may also like…