Регал Канкан 5

Регал Канкан 5, во дезен на Сонома Даб со комбинација на Црн Бор, со неговите јасни линии и современиот дизајн, во вашиот дом ќе внесе практична ентериерска игра. Овој производ поседува компактен систем елементи отворени, затворени, стаклени фонтови, ѕидни полица и ТВ сегмент. Овој производ е опремен со ЛЕД светилки кои се вклучени во цената. Регалот Канкан 5 се произведува во ЕУ со земја на потекло Полска од реномираниот производител Black Red White.

Ширина: 284см

Длабочина: 45см

Висина: 195см

 

Достапни дезени: Бела/Црно Стакло

Редовна цена: 27.500 ден.

Compare
Category:
X