Регал КанКан 1

Регал Канкан 1, во Сонома Даб и Бел дезен, со неговите јасни линии и современиот дизајн, во вашиот дом ќе внесе практична ентериерска игра. Овој производ поседува компактен систем елементи отворени, затворени, полузастаклен тип, ѕидни полица и ТВ сегмент. Овој производ е опремен со ЛЕД светилки кои се вклучени во цената. Регалот Канкан1 се произведува во ЕУ со земја на потекло Полска од реномираниот производител Black Red White.

Ширина: 290см

Длабочина: 48см

Висина: 189см

 

Достапни дезени: Сонома Даб/Бела

Редовна цена: 21.200 ден.

Compare
Category:
X