Регал Канас

Регал Канас, во дезен Златен Даб со Бела Лак Фолија, го нагласува комфортот и естетското уживање на дневниот престој и е во целост усогласен со современите животни навики. Овој производ има доволно простор за вашите омилени предмети и аудио-визуелни апарати благодарение на комбинацијата на отворени и затворени сегменти. Регалот Канас дополнително можете да го освежите со додавање на ЛЕД светилки.

Ширина: ~240,5см

Длабочина: 42см

Висина: 200см

 

Достапни дезени: Златен Даб/Бела Лак Фолија

Редовна цена: 16.420

Compare
Category:
X