Регал Глен

11,300 ден

Регал ГЛЕН со својот практичен распоред од отворени и затворени полици ќе допринесе за фунционално организиран дневен простор. Просторот кој е предвиден за ТВ е 115 х 82 см.

Ширина: 171 см
Длабина: 42 см
Висина: 171 см

SKU: N/A Category: Tag: