Sale!

Регал Бургос

21,270 ден 15,950 ден

Регал Бургос, во дезен артисан даб и бала лак фолија, претставува компактен модел на регал за функционални и естетско уредување на дневниот простор. Постои можност за додавање на LED светилки.
 
Димензии за ТВ 1210 х 1170 мм (ширина х висина)

 
Ширина: 252 см
Длабочина: 41 см
Висина: 187 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/Бела Лак Фолија, Артисан Даб/Песок Лак Фолија

Compare

You may also like…