Регал Белем

8,400 ден

Регал БЕЛЕМ, во дезен на артисан даб и црно дрво, е модерен додаток во вашата дневна соба. Димензиите на делот предвиден за ТВ одговараат за екран со дијагонала 50″

Ширина: 192 см
Длабина: 35 см
Висина: 156 см

SKU: N/A Category: Tags: ,