Sale!

Регал Арно

21,800 ден 16,350 ден

Регал Арно, во комбиназија на сив даб и бел даб, го карактеризираат чистите линии и богатите текстури, како и компактниот дизајн на елементи од полуотворени, застаклени и отворени сегменти.

 
Димензии за ТВ 1200 х 1100 мм (ширина х висина)

 
Ширина: 252 см
Длабочина: 41 см
Висина: 187 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Бел Даб

Compare

You may also like…