Ормар Хана 4К2Ф2О

14,660 ден

Ормар Хана 4К2Ф2О, во дезен сонома даб, е дел од модуларната колекцијата ормари Хана.

Ширина: 160 см
Длабочина: 52 см
Висина: 205 см

Достапни дезени: Сонома Даб, Сив Даб и Бела

Compare
X