Sale!

Ормар Хана 3К2ФО

17,400 ден 10,500 ден

Ормар Хана 3К2ФО, во дезен сонома даб, е дел од модуларната колекцијата ормари Хана.

Ширина: 120 см
Длабочина: 52 см
Висина: 205 см

Достапни дезени: Сонома Даб

Compare

You may also like…