Sale!

Ормар Хана 2К3П2Ф

13,000 ден 8,450 ден

Ормар Хана 2К3П2Ф, во дезен сонома даб, е дел од модуларната колекцијата ормари Хана.

Ширина: 80 см
Длабочина: 52 см
Висина: 205 см

Достапни дезени: Сонома Даб

Compare

You may also like…