Ормар Хана Агол

9,600 ден

Ормар Хана Агол, во дезен сонома даб, е дел од модуларната колекцијата ормари Хана.

Ширина: 80 см
Длабочина: 80 см
Висина: 205 см

Достапни дезени: Сонома Даб

Compare
X