Ормар Ритмо 4К2О

12,670 ден

Ормар Ритмо 4К2О, во дезен сонома даб и бела , е дел од колекција Ритмо во која се вклучени елементи за спална соба.

Ширина: 148 см
Длабочина: 52 см
Висина: 200 см

Достапни дезени: Сонома Даб/Бела

Compare
X