Sale!

Ормар Ритмо 3К1О

16,120 ден 12,090 ден

Ормар Ритмо 3К1О, во дезен сонома даб и бела , е дел од колекција Ритмо во која се вклучени елементи за спална соба.

Ширина: 115 см
Длабочина: 52 см
Висина: 200 см

Достапни дезени: Сонома Даб/Бела

Compare