Sale!

Ормар Леон 4К2ФО

23,330 ден 17,500 ден

Ормар Леон 4К2ФО, во дезен сив даб, ви нуди ефикасна организација на вашата облека.

Ширина: 161 см
Длабочина: 54 см
Висина: 206 см

Достапни дезени: Сив Даб, Артисан Даб и Бела

Compare