Ормар Леон 3К2ФО

14,730 ден

Ормар Леон 3К2ФО, во дезен сив даб и бела, ви нуди ефикасна организација на вашата облека.

Ширина: 128 см
Длабочина: 54 см
Висина: 206 см

Достапни дезени: Сив Даб, Артисан Даб и Бела

Compare
X