Ормар Ксанти 5К1О

28,350 ден

Ормар Ксанти 5К1О, во бела мат и фронтови од бела лак 3Д фолија, е дел од колекција Ксанти во која се вклучени елементи за спална соба.

Ширина: 224 см
Длабочина: 56 см
Висина: 206 см

Достапни дезени: Бела/Бела Лак Фолија

Compare
X