Ормар Кент 4К2Ф2О

23,700 ден

Ормар Кент 4К2Ф2О, во дезени сив даб и бел даб, е дел од колекцијата елементи Кент

Ширина: 199 см
Длабочина: 56 см
Висина: 207 см

Достапни дезени: Сив Даб/Бел Даб

Compare
X