Ормар Карл 5К1О

27,800 ден

Ормар Карл 5К1О, во дезен бела и фронтови од бела лак фолија, е дел од колекција Карл во која се вклучени елементи за спална соба.

Ширина: 224 см
Длабочина: 56 см
Висина: 206 см

Достапни дезени: Бела/Бела Лак Фолија

Compare
X