Ормар Канон 5К1О

28,900 ден

Ормар Канон 5К1О, во дезен сив даб и фронтови од песок лак фолија, е дел од колекција Канон во која се вклучени елементи за спална соба.

Ширина: 224 см
Длабочина: 56 см
Висина: 206 см

Достапни дезени: Сив Даб/Песок Лак Фолија

Compare
X