Ормар Етида 5К3О

24,000 ден

Ормар Етида 5К3О, во дезен сив даб и црна, е дел од колекција Етида во која се вклучени елементи за спална соба.

Ширина: 224 см
Длабочина: 57 см
Висина: 209 см

Достапни дезени: Сив Даб/Црна

Compare
X