Ормар Данте 5К3О

21,800 ден

Ормар Данте 5К3О, во дезен сив даб и бела, ви нуди ефикасна организација на вашата облека.

Ширина: 224 см
Длабочина: 56 см
Висина: 206 см

Достапни дезени: Сив Даб/Бела

Compare
X