Ормар Астор 4К2О

22,700 ден

Ормар Астор 4К2О, во дезен сив даб и фронтови од бела лак фолија, е дел од колекција Астор во која се вклучени елементи за спална соба.

Ширина: 180см
Длабочина: 56 см
Висина: 204 см

Достапни дезени: Сив Даб/Бела Лак Фолија

Compare
X