Sale!

Огледало Кент ОГ М

3,620 ден 2,890 ден

Огледало Кент ОГ М, во дезен бел даб, е дел од колекцијата Кент која вклучува елементи за спална соба и претсобје.

Ширина: 137 см
Длабочина: 2 см
Висина: 66 см

Достапни дезени: Бел Даб

Compare