Огледало Карл ОГ

2,640 ден

Огледало Карл ОГ, во опак бела, е дел од колекцијата Карл која вклучува елементи за спална соба.

Ширина: 110 см
Длабочина: 2 см
Висина: 50 см

Достапни дезени: Бела

Compare
X