Огледало Астор ОГ М

2,890 ден

Огледало Астор ОГ М, во дезен сив даб, е дел од колекцијата Астор која вклучува елементи за спална соба и претсобје.

Ширина: 93 см
Длабочина: 2 см
Висина: 93 см

Достапни дезени: Сив Даб

Compare
X