Sale!

Ноќно ормарче Томи 2НО1Ф

5,100 ден 3,820 ден

Ноќно ормарче Томи 2НО1Ф во опак бела

Ширина: 45 см
Длабочина: 34 см
Висина: 43 см

Достапни дезени: Бела, Графит Сива

Напомена: во цената се вклучени две ноќно ормарчиња

Compare