Sale!

Ноќно ормарче Сардиниа НО2Ф

6,180 ден 4,630 ден

Ноќно ормарче Сардиниа НО2Ф, во дезен артисан даб, е дел од колекцијата Сардиниа која вклучува елементи за спална соба.

Ширина: 46 см
Длабочина: 35 см
Висина: 54 см

Достапни дезени: Артисан Даб

Compare