Ноќно ормарче Ритмо 2НО1Ф

3,670 ден

Ноќно ормарче Ритмо 2НО1Ф, во дезен сонома даб, е дел од колекцијата Ритмо која вклучува елементи за спална соба.

Ширина: 45 см
Длабочина: 34 см
Висина: 43 см

Достапни дезени: Сонома Даб
* Напомена: во цената се вклучени две ноќно ормарчиња

Compare
X