Ноќно ормарче Лацио НО1Ф

3,280 ден

Ноќно ормарче Лацио НО1Ф, во дезен артисан даб и црна, е дел од колекцијата Лацио која вклучува елементи за спална соба.

Ширина: 54 см
Длабочина: 40 см
Висина: 43 см

Достапни дезени: Артисан Даб

Compare
X