Ноќно ормарче Ксанти НО2Ф

2,670 ден

Ноќно ормарче Ксанти НО2Ф, со фронтови во бела лак фолија, е дел од колекцијата Ксанти која вклучува елементи за спална соба.

Ширина: 45 см
Длабочина: 34 см
Висина: 43 см

Достапни дезени: Бела Лак Фолија

Compare
X