Ноќно ормарче Кент НО

3,000 ден

Ноќно ормарче Кент НО, во дезен сив даб и бел даб, е дел од колекцијата Кент која вклучува елементи за спална соба.

Ширина: 45 см
Длабочина: 34 см
Висина: 43 см

Достапни дезени: Сив Даб/Бел Даб

Compare
X