Ноќно ормарче Карл НО2Ф

3,200 ден

Ноќно ормарче Карл НО2Ф, во бела лак фолија со апликации во црно дрво, е дел од колекцијата Карл која вклучува елементи за спална соба.

Ширина: 45 см
Длабочина: 34 см
Висина: 43 см

Достапни дезени: Бела Лак Фолија

Compare
X