Ноќно ормарче Канон НО2Ф

3,280 ден

Ноќно ормарче Канон НО2Ф, во дезен сив даб и фронтови во песок лак фолија, е дел од колекцијата Канон која вклучува елементи за спална соба.

Ширина: 45 см
Длабочина: 34 см
Висина: 43 см

Достапни дезени: Сив Даб/Песок Лак Фолија

Compare
X