Ноќно ормарче Етида НО 2Ф

2,960 ден

Ноќно ормарче Етида НО 2Ф, во дезен сив даб и црна, е дел од колекцијата Етида која вклучува елементи за спална соба.

Ширина: 45 см
Длабочина: 34 см
Висина: 43 см

Достапни дезени: Сив Даб

Compare
X