Ноќно ормарче Астор НО1Ф

2,960 ден

Ноќно ормарче Астор НО1Ф, во дезен сив даб и фронтови во бела лак фолија, е дел од колекцијата Астор која вклучува елементи за спална соба.

Ширина: 53 см
Длабочина: 35 см
Висина: 46 см

Достапни дезени: Сив Даб/Бела Лак Фолија

Compare
X