Насадна Полица Сардиниа НП 500

3,410 ден

Насадна полица Сардиниа НП 500, во дезен артисан даб и црна, е дел од колекцијата систем елементи Сардиниа
 
Ширина: 50 см
Длабочина: 28 см
Висина: 138 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/Црна

Compare
X