Клуб Маса Маренго

4,500 ден

Клуб масата МАРЕНГО, во сонома даб и лате или сонома даб и бел дезен, има правоаголна форма и функционално одлично ќе се вклопи во внатрешноста на дневната соба. Комбинацијата на дезени се избира за време на склопувањето.

Ширина: 112 см
Длабина: 66 см
Висина: 47 см

SKU: N/A Category: Tag: