Sale!

Регал Лорка

14,240 ден 10,680 ден

Регал Лорка во дезен на бел даб и црно дрво претставува компактен модел на регал наменет за модерен амбиент.
 
Просторот за ТВ е 1150 x 1150мм (ширина х висина).
 
Ширина: 196 см
Длабочина: 35 см
Висина: 172 см
 
Достапни дезени: Бел Даб/Црно Дрво, Сив Даб/Црно Дрво

Compare