Ливиа Г60А

3,920 ден

Додаток елемент за аспиратор за кујна Ливиа
 
Ширина: 60 см
Длабочина: 30 см
Висина: 57 см
 
Достапни дезени: Бела/Бакар Металик Фолија

Compare
X