Лежај ЕМА

Лежајот ЕМА во потполност ќе го редефинира изгледот на вашата соба. Овој француски лежај, е со интергиран душек со димензии 200х160 см, и поседува простор за облека.

Ширина:205 см
Длабочина:95 см

Достапни дезени: Голем избор на мебел штоф и еко кожа
Редовна цена: 12.250 ден.

Compare
X