Кујна Стандард 200

17,450 ден

Кујна Стандард 200, во дезен бел даб, претставува модерен иновативен дизајнерски концепт во опремувањето на кујната. Проектирана е да ги задоволи естетските и фунционалните потреби во еден модерен дом.
 
Ширина: 200 см
Длабочина: 60 см
Висина: ~220 см
 
Достапни дезени: Бел Даб, Сонома Даб
*Напомена: во цената не е вклучен садопер

Compare

You may also like…